Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.

Omschrijving

Wat meer dan 125 jaar geleden is begonnen als een ambachtelijk schildersbedrijf, is in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne, middelgrote onderneming, die  - naast het traditionele schilderwerk - op professionele wijze strategisch en resultaatgericht vastgoedonderhoud pleegt onder de noemer Resultaatgericht Samenwerken (RGS). 

Zowel totaal als gevelonderhoud met complete vervanging van de bouwdelen tot en met conservering en schilderwerk wordt door Hoftijzer professioneel uitgevoerd. Een grote diversiteit aan werkzaamheden, klantvriendelijke benadering en oog voor kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in veel tevreden opdrachtgevers.

Hoftijzer werkt voor woningbouwcorparaties, openbare nutsbedrijven, overheids- en semi-overheidsbedrijven, scholenverenigingen, haven- en overslagbedrijven, petrochemische industrieën, verenigingen van eigenaren en in de toekomst wellicht voor u.

Wie een project aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan dat er kwaliteit, en wanneer gewenst, maatwerk wordt geleverd binnen het overeengekomen tijdsbestek. Of het een groot werk betreft, of dat wij de kwast als een penseel moeten hanteren, wij volbrengen iedere opdracht naar úw wens. Niet alleen omdat wij meer dan 125 jaar ervaring hebben, maar vooral omdat de klant bij ons centraal staat.

Contact

WEBSITE: www.hoftijzer.nl
TEL: 010 - 422 50 08
FAX / GSM: 010 - 422 47 73

Locatie

Zuid-Holland, Nederland
Veldkersweg 29, 3053 JR ROTTERDAM

Recente Aanmeldingen