Schildersbedrijf Beusink
OmschrijvingSchildersbedrijf Beusink uit Gouda levert al tientallen jaren topkwaliteit! Bij iedere opdracht stellen wij de klant centraal. Ons team bestaat uit 9 vaste schilders die hun vak verstaan. Stuk voor stuk professionals die gemotiveerd zijn om iedere klus voor de volle 100% te klaren.
Schildersbedrijven Zuid-Holland
De Jong Schildersbedrijf
OmschrijvingEmiel de Jong begon op zijn 20ste als schilder. Na het volgen van diverse praktijkopleidingen richtte hij De Jong Schildersbedrijf op. Het schildersbedrijf is actief in de regio Alphen aan den Rijn: centraal tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Schildersbedrijven Zuid-Holland
Schildersbedrijf Labrujère BV
OmschrijvingSchildersbedrijf Labrujère BV is een vakmansbedrijf en bestaat sinds 1995. Het schildersbedrijf doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd.
Schildersbedrijven Zuid-Holland
Venibo B.V.
OmschrijvingVenibo staat voor vernieuwingsbouw, en terecht! Venibo B.V. is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van onder meer betonherstel, gevelrenovatie, vochtbestrijding, vloercoatings en schilderswerkzaamheden.
Schildersbedrijven Zuid-Holland
Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
OmschrijvingWat meer dan 125 jaar geleden is begonnen als een ambachtelijk schildersbedrijf, is in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne, middelgrote onderneming.
Schildersbedrijven Zuid-Holland

Recente Aanmeldingen