Wim Huurman Schildersbedrijf
OmschrijvingWim Huurman Schildersbedrijf is een éénmans schildersbedrijf dat sinds 2005 actief is in de regio Zeeland, voornamelijk in de particuliere sector, waar het contact tussen schilder en klant heel belangrijk is. Dat komt dus goed uit, u krijgt als klant altijd met de “directeur” en de schilder zelf te maken, die meteen alle beslissingen kan nemen.
Schildersbedrijven Zeeland
JG Schilders
OmschrijvingJaap Geluk is de oprichter van het nieuwe Middelburgse schildersbedrijf JG Schilders. Sinds jaar en dag zorgt hij voor vakwerk als het gaat om professioneel schilderwerk. Voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen. Voornamelijk binnen de regio Walcheren.
Schildersbedrijven Zeeland
Buitelaar-Pouwer
OmschrijvingMet onze vakkundige medewerkers klaren wij elk karwei van welke moeilijkheidsgraad dan ook. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij:   Onderhoudsschilderwerk binnen en buiten Restauratie – en renovatieschilderwerk Nieuwbouw – en utiliteits
Schildersbedrijven Zeeland
De Geluk Groep
Omschrijvingje ziet gelijk wie geluk heeft gehad! De Geluk Groep staat garant voor een no-nonsense aanpak, topkwaliteit en zorg voor de klant.
Schildersbedrijven Zeeland

Recente Aanmeldingen