Slot Schilders BV
OmschrijvingSlot Schilders is een professioneel schildersbedrijf uit Almelo. We zijn een nuchter bedrijf dat in Almelo en omgeving zowel voor de particuliere en de zakelijke markt actief is.
Schildersbedrijven Overijssel
Buwie Glas & Schilderwerken B.V.
OmschrijvingNa jarenlang gewerkt te hebben in verschillende functies voor een schildersbedrijf, hebben Peter te Wierik en Henk Buitenhuis Buwie Glas & Schilderwerken B.V. opgericht en het bedrijf heeft op 1 maart 2005 zijn deuren geopend.
Schildersbedrijven Overijssel
Oude Heuvel Schilderwerken
OmschrijvingNa verschillende jaren in loondienst te zijn geweest bij een schildersbedrijf is Marco Oude Heuvel in 1999 voor zichzelf begonnen. Het schildersbedrijf richt zich vooral op binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking van particulieren woningen.
Schildersbedrijven Overijssel
Wolters BV
OmschrijvingBinnen- en buitenschilderwerk en aanverwante werkzaamheden Naast bescherming speelt de verfraaiing een belangrijke rol bij binnenschilderwerken. Soms nog meer dan bij buitenschilderwerken. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer en werksfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen aan een beter en prettiger woon- en/of werkklimaat.
Schildersbedrijven Overijssel
Schildersbedrijf Ommen
OmschrijvingSchildersbedrijf Ommen, is een klein schildersbedrijf met ruime ervaring en vakkennis op het gebied van diverse schilderswerkzaamheden. De opdrachtgevers van Schildersbedrijf Ommen zijn vooral particulieren en verenigingen van eigenaren, maar ook scholen en diverse bedrijven weten ons steeds vaker te vinden.
Schildersbedrijven Overijssel
Schunselaar's Schildersbedrijf B.V.
OmschrijvingKleurrijk en helder Schunselaar's Schildersbedrijf is het oudste schildersbedrijf van Zwolle.
Schildersbedrijven Overijssel
Huls Schilderwerken B.V.
OmschrijvingAlle disciplines onder een dak en wij staan voor u in de Aanslag !!! Huls Schilderwerken is sinds de oprichting in 1932 gespecialiseerd in het uitvoeren van glas- en schilderwerk.
Schildersbedrijven Overijssel
Van Heek Schilderwerken B.V.
OmschrijvingWij zijn een professioneel schildersbedrijf, met een geschiedenis die teruggaat tot 1898.
Schildersbedrijven Overijssel

Recente Aanmeldingen