Hofmeester Schilders

Omschrijving

Schilder Amsterdam Wij staan al 20 jaar klaar voor al uw schilderwerk!

Schildersbedrijf Hofmeester te Amsterdam doet alles op het gebied van schilderwerken en staat al twintig jaar voor vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en voordelige prijzen. Online staan wij beter bekend als simpelweg Schilder Amsterdam. Op deze manier zijn wij extra makkelijk gevonden!

Schilder Amsterdam schildert voor Particulieren & Bedrijven

Schildersbedrijf Hofmeester werkt dan ook niet alleen voor particulieren, maar eveneens voor bedrijven. Wij zetten ons in voor verfraaiing van uw interieur middels binnenschilderwerk, maar ook voor kwalitatief buitenschilderwerk. Duurzaam en mooi schilderwerk valt of staat immers met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Het is dus voor u van belang dat u in zee gaat met een ervaren en deskundig onderneming.

De juiste & voordelige partner voor uw schilderwerk!

Schildersbedrijf Hofmeester is uw juiste partner. Tevens ook het adres voor al uw onderhouds- en steigerwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vakkundig plaatsen van een steiger voor een grachtenpand in Amsterdam of flatgebouw of om uw houtwerk te reinigen, uw dakgoten schoon te maken en uw schoorsteen te vegen: met Schilder Amsterdam ziet uw pand er van binnen en van buiten weer helemaal mooi en goed onderhouden uit.

Contact

TEL: 020 - 789 13 24

Locatie

Noord-Holland, Nederland
Roerstraat 29, 1078 LJ AMSTERDAM

Recente Aanmeldingen