Schildersbedrijf Hoogeweg
OmschrijvingOnze vakmensen geven iedere dag kleur aan Amsterdam, Amstelveen en omgeving. Bent u op zoek naar een erkend schildersbedrijf voor uw huis, bedrijfspand of ander gebouw? Dan nodigen wij u graag uit om verder te lezen bij onze diensten en om onze referenties te bekijken.
Schildersbedrijven Noord-Holland
Pel Schilders
OmschrijvingPel Schilders bestaat al ruim 60 jaar! Wat maakt Pel Schilders nou zo speciaal en waarom hebben wij al 60 jaar vaste klanten? Het zit allemaal in de kwaliteit van ons werk. Al onze mensen hebben een goede scholing gehad en VCA-GECERTIFICEERD daarom zijn wij ook een bij SAVANTIS geregistreerd leerbedrijf.
Schildersbedrijven Noord-Holland
Schildersbedrijf Vermeulen
OmschrijvingSinds 1865 is schildersbedrijf Vermeulen al een begrip in Medemblik en verre omgeving. Met gedegen vakkennis en jarenlange ervaring denkt dit familiebedrijf steeds een stapje verder mee in de wensen van de klant.
Schildersbedrijven Noord-Holland
Schildersbedrijf Rotgans
OmschrijvingSchildersbedrijf Rotgans & ZN is een ambachtelijk schildersbedrijf uit Den Oever. Wij maken gebruik van alle benodigde materialen om uw huis zo optimaal mogelijk te beschermen tegen alle weersinvloeden. Op verzoek voorzien wij u graag van een passend kleuradvies, zodat uw woning niet alleen goed beschermd is maar er ook prachtig uitziet!
Schildersbedrijven Noord-Holland
Schildersbedrijf Wilmans
OmschrijvingSchildersbedrijf Wilmans gevestigd in het pittoreske stadje Hoorn, verzorgt al uw schilderwerk binnen- en buitenshuis. Ons werkgebied is niet alleen binnen Hoorn, U vind ons door heel het land.
Schildersbedrijven Noord-Holland
SRS-Schilderwerken
OmschrijvingSRS-Schilderwerken staat garant voor een hoge kwaliteit. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, alsmede glas- en behangwerk in Schagen en omgeving (Noord-Holland).
Schildersbedrijven Noord-Holland
Boon schildersbedrijf bv
OmschrijvingAl jaren kunt u op ons rekenen voor topkwaliteit in schilderwerk en glas. Ook als het net even buiten de gebaande paden gaat. Zo werken wij regelmatig mee aan de restauratie van oude boerderijen, kerken en monumenten.
Schildersbedrijven Noord-Holland
Schildersbedrijf J. Norg
OmschrijvingHelder van offerte tot en met uitvoering Bent u op zoek naar een schilder in Alkmaar en omstreken? Schildersbedrijf J. Norg gevestigd in Alkmaar biedt hoogwaardig schilderwerk en duidelijke afspraken. Voor al het schilderswerk is Schildersbedrijf J. Norg helder van offerte tot en met uitvoering.
Schildersbedrijven Noord-Holland
Hofmeester Schilders
OmschrijvingSchildersbedrijf Hofmeester te Amsterdam doet alles op het gebied van schilderwerken en staat al twintig jaar voor vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en voordelige prijzen. Online staan wij beter bekend als simpelweg Schilder Amsterdam.
Schildersbedrijven Noord-Holland
Helder Vastgoed Schilderwerken
OmschrijvingSchilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, maar bovenal als bescherming van het hout of andere ondergronden. De meeste schade aan hout ontstaat vaak door verwaarlozing van het schilderwerk. Als men wacht tot de verf begint af te bladderen of te verouderen is het eigenlijk al te laat.
Schildersbedrijven Noord-Holland

Recente Aanmeldingen