Schildersbedrijf WILBERS
OmschrijvingSchildersbedrijf WILBERS is al ruim 130 jaar het schildersbedrijf van Helmond en omstreken. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit en duurzaam schilderwerk, veel van onze particuliere en zakelijke klanten zijn dan ook zeer tevreden en zij behoren tot de inmiddels grote groep vaste klanten. Tenslotte is uw opdracht ons visitekaartje!
Schildersbedrijven Noord-Brabant
Vogels Schilderwerken
OmschrijvingVogels Schilderwerken is een flexibel schildersbedrijf gevestigd in Breda. Wij leveren hoge kwaliteit schilderwerk en dragen zorg voor duurzaam onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Bovendien verzorgen wij het spuitwerk van o.a. uw meubelen.
Schildersbedrijven Noord-Brabant
Koks Schilderwerken
OmschrijvingSinds 2013 behoort ons schildersbedrijf in Den Bosch en de regio Den Bosch tot een selecte groep schilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen. Daar zijn wij enorm trots op, want Sikkens Quality Painter word je niet zomaar.
Schildersbedrijven Noord-Brabant
Schilderwerk Acht
Omschrijving25 jaar ervaring op het gebied van schilderwerken binnen en buiten, onderhoud, keimwerk en kleuradvies voor particulieren en bedrijven. Ook voor het kleine schilderwerk en texwerkzaamheden voor aanbouw, een deur en kozijnen kunt u bij ons terecht. Wij werken met moderne materialen voor langdurige kwaliteit o.a Sikkens, Sigma en Wijzonol.
Schildersbedrijven Noord-Brabant
Schildersbedrijf De Ruyter
OmschrijvingSchildersbedrijf De Ruyter is geen groot schildersbedrijf. Korte lijnen levert een goede communicatie met onze klanten op. Daardoor is het leveren van kwaliteit een kwestie van een goed overleg en voorbereiding. Dit resulteert in een correct opgestelde offerte, waarbij verrassingen direct worden uitgesloten.
Schildersbedrijven Noord-Brabant
Derks Schilders
OmschrijvingDe geschiedenis van Derks Schilders gaat terug tot 1846. Ruim 160 jaar vakmanschap dus. Tegenwoordig is Derks een modern en professioneel schildersbedrijf, met zo’n veertig medewerkers in vaste dienst.
Schildersbedrijven Noord-Brabant
Liebreks Schilderwerken B.V.
OmschrijvingModern bedrijf met een filosofie die staat Liebreks Schilderwerken B.V. is een bedrijf met een rijke geschiedenis.In 1947 begonnen als eenmanszaak, is deze onderneming uitgegroeid tot een florerend bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Schildersbedrijven Noord-Brabant

Recente Aanmeldingen