Arts Schildersbedrijf
OmschrijvingOf het nu gaat om binnenschilderwerk of buitenschilderwerk een goed aangebrachte verflaag verfraaid niet alleen maar beschermd bovendien uw onroerend goed. Elk werk begint dan ook met een grondige inventarisatie van de bestaande situatie.
Schildersbedrijven Limburg
Bisschops Schilderbedrijf
OmschrijvingAl meer dan 100 jaar kennis en ervaring Bisschops Schilderbedrijf werd in 1906 als Schildersbedrijf De Loo door Alfons de Loo opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog nam Theo Bisschops het bedrijf over. In 1972 volgde zijn zoon Funs Bisschops hem op en twintig jaar later veranderde de naam in Bisschops Schilderbedrijf.
Schildersbedrijven Limburg
Sjef Smeets BV Schildersbedrijf
OmschrijvingSjef Smeets B.V. is een ervaren en dynamisch schildersbedrijf dat zich met gevoel voor stijl, design & kwaliteit, toespitst op zowel de zakelijke als de consumenten-markt. Vakmanschap en duidelijkheid zijn de voornaamste kenmerken waar Sjef Smeets voor staat.
Schildersbedrijven Limburg
Rob Smeets Schildersbedrijf
OmschrijvingWilt u uw woning laten schilderen? Of heeft u een gebouw dat geschilderd moet worden tijdens een renovatie? Rob Smeets Schildersbedrijf in Maastricht heeft jarenlange ervaring met het schilderen van diverse gebouwen van Hotels en winkelpanden tot het schilderen woningen van particulieren.
Schildersbedrijven Limburg
Schildersbedrijf Leo Meures
OmschrijvingBedrijven en particulieren schakelen Schildersbedrijf Leo Meures​ al meer dan 50 jaar met veel enthousiasme in voor grote en kleine schilderprojecten. Ons succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.
Schildersbedrijven Limburg
R. Schiffer Schilder- & behangwerken
OmschrijvingBegin maart 2002 startte Rob Schiffer zijn schildersbedrijf. Geboren in Sittard heeft hij tot 1996 in Mönchengladbach (Duitsland) gewoond en gewerkt. In Duitsland is hij als "maler und lackierer" begonnen.
Schildersbedrijven Limburg
Bas Beugelsdijk Schilders
OmschrijvingIk ben Bas Beugelsdijk. In 1994 heb ik de schildersopleiding aan de mts Sint Lucas in Boxtel met succes afgerond. Aansluitend heb ik twaalf jaar gewerkt voor Schildersbedrijf Jetten in Geleen.
Schildersbedrijven Limburg

Recente Aanmeldingen