Kerbof Schilders b.v.
OmschrijvingKerbof Schilders is al sinds de jaren zeventig een begrip in Delfzijl en omstreken. Het schildersberdrijf werd opgericht door B. Kerbof. Dankzij zijn grote netwerk, kennis en ervaring werkt het bedrijf voor de meeste uiteenlopende opdrachtgevers in de regio. In 1994 is Kerbof Schilders onderdeel geworden van de Sanders Groep.
Schildersbedrijven Groningen
West Schilders
OmschrijvingDoor middel van de combinatie van vakmanschap en professionele producten levert West Schilders u de perfecte kwaliteit. De tijden veranderen, West Schilders echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. We werken met verfproducten van hoogwaardige kwaliteit.
Schildersbedrijven Groningen
Nico Kool Schilderwerken BV
OmschrijvingKwaliteit en service zijn de speerpunten van ons bedrijf. Ongeacht de omvang van uw schilder- en/of onderhoudsproject zorgen onze vakkundige en gekwalificeerde medewerkers voor een meesterlijk resultaat!
Schildersbedrijven Groningen
Schildersbedrijf Gorter
OmschrijvingWij schilderen, renoveren, beglazen en voeren houtrotreparaties uit aan woningen en bedrijfspanden in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Afspraak is afspraak, wij houden u graag tevreden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende, aantrekkelijke offerte voor het schilderwerk aan uw vastgoed.
Schildersbedrijven Groningen
Kleurrijk Schilders
OmschrijvingNa 15 jaar ervaring opgedaan in verschillende bedrijven, zijn wij in april 2000 gestart met ons eigen schildersbedrijf Kleurrijk Schilders. Ons jong en dynamisch bedrijf voert, in samenwerking met vakkundige krachten, alle soorten schilderwerk uit.
Schildersbedrijven Groningen
Schildersbedrijf Gorter
OmschrijvingSchildersbedrijf Gorter Schildersbedrijf Gorter bestaat sinds 1938 en is uitgegroeid tot een gezond en gerespecteerd schildersbedrijf.
Schildersbedrijven Groningen

Recente Aanmeldingen