Hoobroeckx Schilders
OmschrijvingHoobroeckx is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, kitapplicaties, behangen, glaszetten, hout- en marmerimitatie, kalkverf technieken en Coristil, restauratiewerk, bladgoud en brandvertragende coatings.
Schildersbedrijven Gelderland
Schildersbedrijf Marieke Grotenhuis
OmschrijvingSchilderen heb ik altijd leuk gevonden. Mijn slaapkamer is vroeger menigmaal door hem eigenhandig te schilderen van kleur veranderd. Toen ik op kamers ging wonen merkte ik dat ik met een nieuw kleurtje de wereld om me heen weer heel anders ging bekijken.
Schildersbedrijven Gelderland
Brons Schildersbedrijf
OmschrijvingSchildersbedrijf Brons verzorgt, uiteraard zoals onze naam al zegt, al uw schilderwerk. Of nu de kozijnen en deuren aan de buitenzijde van uw woning geschilderd moeten worden, uw woonkamer gesaust of uw kantoor van een opknapbuert moet worden voorzien. Wij regelen het scilderwerk tot in de puntjes.
Schildersbedrijven Gelderland
Westerbroek glas- & schilderwerken
OmschrijvingWesterbroek is een schildersbedrijf naar uw hart. Of u nu een plafond in uw douche of juist uw hele buitenomgeving geschilderd wilt hebben; wij staan voor u klaar. Want wij nemen zowel grote als kleine opdrachten aan. Onze vijf schilders zijn werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw in de Randstad tot ver daarbuiten.
Schildersbedrijven Gelderland
Schildersbedrijf Van den Toren
OmschrijvingAl bijna 20 jaar is schildersbedrijf Van den Toren een vertrouwd gezicht in Doetinchem en omgeving. Dit is niet voor niets want schildersbedrijf Van den Toren staat voor kwaliteit en service.
Schildersbedrijven Gelderland
Steven Jansen bv
OmschrijvingSinds 1980 biedt Steven Jansen bv totaalonderhoud in Apeldoorn en wijde omgeving. Het familiebedrijf in onderhoud en schilderwerk werd opgericht door Stef en Leny Jansen. In 2005 namen hun zonen Steven en Richard het gezonde bedrijf over.
Schildersbedrijven Gelderland
Nijenhuis
OmschrijvingVan harte welkom op de geheel vernieuwde website van Nijenhuis Schilders te Winterswijk. Al meer dan 124 jaar uw betrouwbare partner in binnen- en buitenschilderwerk, glaswerk in alle vormen en maten, voor zowel grote maar zeker ook kleine projecten in de zakelijke en particuliere markt.
Schildersbedrijven Gelderland
Schildersbedrijf W. Stoelhorst
OmschrijvingHet schildersbedrijf kan de volgende diensten aanbieden: • Schilderwerk: nieuwbouw particulier onderhoudsschilderwerk renovatieschilderwerk
Schildersbedrijven Gelderland
ECO Schilders
OmschrijvingOp zoek naar een ervaren en kundig schildersbedrijf voor uw binnen- en/of buiten- schilderwerk? ECO Schilders helpt u graag verder.
Schildersbedrijven Gelderland
Witteveen Schildersbedrijf
OmschrijvingDe vakschilders van schildersbedrijf Witteveen zijn specialisten op het gebied van klein en groot onderhoud, renovatie, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.
Schildersbedrijven Gelderland

Recente Aanmeldingen