Piet Boersma

Omschrijving

Een vakbekwame schilder verliest zijn goede streken niet
Dit is een aardige typering voor Piet Boersma Schilders. Want het bedrijf is sinds haar oprichting in 1932 trouw gebleven aan haar principes voor het leveren van hoogwaardig schilderwerk. Kort gezegd komt het hier op neer: goed luisteren naar je klanten en het product leveren dat is overeengekomen. Alle afspraken worden nauwkeurig nagekomen.

Goed werk leveren
De kenmerken van Piet Boersma Schilders worden tegenwoordig vaak aangeduid met termen als ‘klantgericht’ en ‘value for money’. Dat is allemaal indrukwekkend gezegd. Maar Piet Boersma gebruikt liever de woorden die zijn vader in 1932 al sprak: ‘als je goed werk levert, komen de klanten bij je terug’. Om verzekerd te zijn van gekwalificeerde mensen, leidt Piet Boersma zijn schilders in het eigen bedrijf op.

Een écht Heerenveens bedrijf
Opvallend aan Piet Boersma Schilders is dat de meeste klanten uit Heerenveen en haar directe omgeving komen. Daarbij gaat het om uiteenlopende opdrachtgevers, zoals uit de zorgsector, banken, bedrijven, hotels, bouwcorporaties, makelaars, VVe’s en particulieren.

WerkplaatsTotaal pakket aan diensten
Piet Boersma Schilders is gespecialiseerd in binnen- , buitenschilderwerk, houtrotreparaties, behangen, kleuradvies en beglazing. Daarnaast beperken we de overlast voor de klant zoveel mogelijk. Zijn er gebreken die niet direct tot onze core business behoren (een lekke dakgoot, een kozijn dat vervangen moet worden) regelen we dat de gebreken op een vakkundige wijze worden gerepareerd. Dit gebeurt natuurlijk pas na overleg en toestemming van de opdrachtgever.

Wilt u meer weten over één van onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen (ook op avond en/of weekend mogelijk), neem dan contact met ons op.

Contact

TEL: 0513 - 63 61 54
FAX / GSM: 0513 - 63 39 61

Locatie

Friesland, Nederland
Koningin Julianaweg 17, 8443 DP HEERENVEEN

Recente Aanmeldingen