Schildersbedrijf G. Pruis
OmschrijvingSchildersbedrijf G. Pruis voert al ruim 35 jaar onderhoud uit aan heel veel verschillende panden in Friesland. Ook worden wij vaak betrokken bij het onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Maar ook uw bedrijfspand of particuliere woning onderhouden wij zeer vakkundig!
Schildersbedrijven Friesland
Schildersbedrijf Freek Mast
OmschrijvingEen schildersbedrijf die staat voor haar zaken, klein en klant gericht. Het leveren van goede vakmanschap begint bij ons al bij de werkvoorbereiding. In samenspraak met de klant op zoek naar de juiste producten en betaalbaar is.
Schildersbedrijven Friesland
Schildersbedrijf Hiemstra
OmschrijvingHarm Hiemstra begon zijn schildercarrière op zestienjarige leeftijd. Hij heeft in de jaren 1971 tot 1978 al zijn schildersvak- en aanverwante diploma’s behaald. Op 32-jarige leeftijd heeft hij afscheid genomen van zijn laatste werkgever Sietsma – destijds gevestigd op de Noordkade in Drachten – en Schildersbedrijf Hiemstra opgericht.
Schildersbedrijven Friesland
Schildersbedrijf De Jong
OmschrijvingOp een bepaald moment is uw woning toe aan: - een fris en nieuw gezicht - onderhoud of renovatie - een andere kleur - een nieuw behang enz. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies over uw (winter)schilderwerk en wandafwerking.
Schildersbedrijven Friesland
Piet Boersma
OmschrijvingEen vakbekwame schilder verliest zijn goede streken niet. Dit is een aardige typering voor Piet Boersma Schilders. Want het bedrijf is sinds haar oprichting in 1932 trouw gebleven aan haar principes voor het leveren van hoogwaardig schilderwerk.
Schildersbedrijven Friesland
Schildersbedrijf Dijkstra
OmschrijvingSchildersbedrijf Dijkstra is een klein vakbekwaamd schildersbedrijf uit Harlingen, dat zich voornamelijk bezig houdt met het onderhoud van woonhuizen en bedrijfspanden in Friesland.
Schildersbedrijven Friesland
Schildersbedrijf Beintema
OmschrijvingSchilders- en woningstofferingsbedrijf Beintema is hét adres wanneer u één bedrijf zoekt voor al uw: buitenschilderwerk binnenschilderwerk en wandbekleding levering van verf, saus en alle voorkomende schildersmaterialen vloerafwerking leveren en plaatsen van glas houtreparatie (houtrot, tot complete houten gevelvernieuwing)
Schildersbedrijven Friesland
Tijtsma Schilders
OmschrijvingBinnen Tijtsma Schilders wordt veel aandacht besteed aan het behoud van oude ambachten als hout imitaties, marmer imitaties, bladgoud aanbrengen.
Schildersbedrijven Friesland
Van der Geest Schilderspecialisten
OmschrijvingVan der Geest Schilderspecialisten B.V. te Leeuwarden is een service- en klantgericht schildersbedrijf voor opdrachtgevers in de bouw, vastgoed, zorg, onderwijs, particulieren en het bedrijfsleven. Zowel op het gebied van onderhoud en nieuwbouw als op gebied van totaalonderhoud, renovatie en duurzaam onderhoud.
Schildersbedrijven Friesland
Middelsee Schilders
OmschrijvingMiddelsee Schilders zijn vakmensen in schilderwerk, glasservice, houtrot-reparaties en schildersabonnementen. Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie enonderhoud en planmatig onderhoud. Wij houden uw bezit in topconditie.
Schildersbedrijven Friesland

Recente Aanmeldingen