Schildersbedrijf K.J. Coenen & Zn.
OmschrijvingSchildersbedrijf K.J. Coenen is een allround schildersbedrijf. We voeren onderhoudsschilderwerk uit maar ook zijn we actief in de nieuwbouw. Onze klanten zijn o.a. particulieren, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en de overheid. Naast schilderwerk kunnen onze schilders ook glaszetten, behangen en kleine bouwkundige werkzaamheden uitvoeren
Schildersbedrijven Flevoland
Schildersbedrijf Cees Bakker
OmschrijvingSchildersbedrijf Cees Bakker bestaat sinds april 1999 en kan u op het gebied van woning, bedrijven en utilteitsbouw schilderwerk op maat aanbieden. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.
Schildersbedrijven Flevoland
Schildersbedrijf Bouwman
OmschrijvingSchildersbedrijf Bouwman verzorgt uw schilderwerk zowel binnen als buiten en zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw. Periodiek onderhoud is zeer belangrijk voor de staat van uw woonhuis of bedrijfspand. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar het is ook een teken van kwaliteit.
Schildersbedrijven Flevoland
Gerrit Hofman Schilderwerken
OmschrijvingGerrit Hofman Schilderwerken is een klein bedrijf met ruime ervaring in glasvezelbehang, traditioneel behangwerk en binnen- en buiten (onderhoud) schilderwerk.Onze specialiteit: het aanbrengen en afwerken van alle soorten Glasvezelbehang.
Schildersbedrijven Flevoland
Strategie Lansink BV
OmschrijvingStrategie Lansink BV Missie: Het verbeteren en uitvoeren van vastgoed gerelateerde werkzaamheden in de nieuwbouw/renovatiemarkt en de onderhoudsvastgoed markt.
Schildersbedrijven Flevoland
Flevo Painting Schilderwerken
OmschrijvingFlevo Painting is gevestigd in Almere en levert al meer dan 13 jaar schilderdiensten op maat.
Schildersbedrijven Flevoland

Recente Aanmeldingen